Στόχος μας είναι η συνολική προσέγγιση του ασθενούς. Η θεραπευτική παρέμβασή μας περιλαμβάνει άμεση ανακούφιση, ψυχολογική ενίσχυση και τη γενική ανάπτυξη των δυνατοτήτων του ασθενούς με στόχο την διαρκή βελτίωσή του. Είμαστε συμβεβλημένοι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ.

210 5312463

info@anaptixirc.gr
Αγ. Μαρίνας 3, Αιγάλεω

210 53 12 463

Αγ. Μαρίνας 3, Αιγάλεω

ΠΕΛΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΠΕΛΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Πέλματα-κατασκευή διορθωτικών

πελματογράφος-διάγνωση

 Υποφέρετε από :

βλαισό μεγάλο δάκτυλο (κότσι), άκανθα πτέρνας, πόνος στον Αχίλλειο τένοντα αδύναμοι/ασταθείς αστράγαλοι,  κουρασμένα /βαριά πόδια που πονάνε ,λουμπάγκο/πόνοι στη μέση, πόνοι στον αυχένα, κακή σωματική στάση, διαβητικό πόδι

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ «ΒΑΣΗ» ΣΑΣ ;

Το πέλμα είναι το σημείο επαφής του σώματος με το έδαφος. Οποιαδήποτε παραμόρφωση του πέλματος επηρεάζει όλο το σώμα. Πολλά μυοσκελετικά θέματα και πόνοι μπορούν να οφείλονται σε προβληματικά πέλματα τα οποία μεταφέρουν με λάθος ευθυγραμμίσεις τις φορτίσεις σε όλο το σώμα.

Επίσης, ασυμμετρίες στο σώμα από διάφορες ορθοπεδικές ή νευρολογικές παθήσεις κατευθύνουν το πέλμα σε κακή φόρτιση με αποτέλεσμα επιπλέον μυοσκελετικά προβλήματα.

Με την κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών έσω υποδύματος για κάθε ασθενή, οι φορτίσεις γίνονται συμμετρικές, οι ευθυγραμμίσεις αποκαθίστανται , το πέλμα δίνει και παίρνει υγιή επανατροφοδότηση από το έδαφος.

Αποτέλεσμα : Πρόληψη, μείωση  ή θεραπεία  μυοσκελετικών διαταραχών . Η διάγνωση μέσω πελματογράφου πριν και μετά την εφαρμογή των πελμάτων δείχνει αμέσως την αλλαγή στις φορτίσεις των πελμάτων.

ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ;

  • Η μεγάλη θεραπευτική επίδραση των ορθωτικών στο σώμα οφείλεται στο ότι:
  • Εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές αναλαμβάνουν την κλινική αξιολόγηση και κατασκευή του κατάλληλου  ορθοπεδικού πέλματος.
  • Η χρήση κατάλληλης τεχνολογίας (ψηφιακή ανάλυση -πελματογράφος) μας βοηθά στην διάγνωση και αξιολόγηση για ένα σωστό αποτέλεσμα.
  • Τακτικοί επανέλεγχοι για επαναπροσαρμογή των πελμάτων.

Τα ορθωτικά έσω υποδύματος ωφελούν  σε :

– Βλαισό μεγάλο δάκτυλο ποδιού.

– Πόνους αρθρώσεων

– Πόνους σπονδυλικής στήλης.

– Άκανθα πτέρνας.

– Σκολίωση, κύφωση, λόρδωση.

– Νευρολογικές παθήσεις.

– Ανισοσκελίες.

– Απαιτητικές δραστηριότητες (αθλητισμός, ορθοστασία, βαριές εργασίες).

– Μυϊκές παθήσεις.

– Χαλαρές αρθρώσεις.

– Βλαισοποδία – Πλατυποδία.

– Ραιβοποδία – ιπποποδία.

– Παραμορφώσεις δακτύλων

 «Η διαφορά μας είναι στην εξειδίκευση και στην θεραπευτική εμπειρία»

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ